Zombie Dash - Terveiset suunnittelijoilta!

blogi, newbrandsfinland, suunnittelijat, verkkokauppa, zombiedash -

Zombie Dash - Terveiset suunnittelijoilta!

Tein äskettäin jälleen vierailun Zombie Dash suunnittelijoiden luokse, kehitämme jatkuvasti yhteistyössä toimintaa, jotta tuotteet ja palvelu vastaavat varmasti odotuksia! Kysynnän kasvaessa pyrimme ratkomaan etämyynnissä kohdattavia haasteita ja huomio on erityisesti nopeammissa toimitusajoissa.

Zombie Dash suunnittelijat Marta ja Aleksandra perustivat Zombie Dash vaatemerkin vuonna 2013 ja alkuun vain parista pienestä tuotteesta on kasvanut pikkuhiljaa iso tuoteperhe - koko perheelle.

Ja perhe myös meille Zombie Dash kumppaneille, jotka haluamme tuoda uutta ja laadukasta valikomaa markkinoille. Kertakäyttömuodille sanomme tiukasti ei! 

Kuvassa Marta Lenartowicz sekä Aleksandra Wysocka, voimanaiset Zombie Dashin takana. Keskellä minä, Zombie Dashin kumppani Suomessa ja kauppiaanne täällä Zombie Dash verkkokaupassa  :)

Zombie Dash mallistoa on saatavilla jo laajasti Euroopassa ja tuotteet ovat olleet näkyvästi esillä myös arvostetuissa muodin julkaisuissa, kuten Vogue-lehdessä ja Luna Lookbook:issa.  Mallistot saavat inspiraationsa niiden parhaimmilta ja ylimmiltä laadunvalvojilta - lapsilta! Suunnittelijat toivovat että Zombie Dash vaatteet tuovat iloa ja hauskuutta teille asiakkaille sekä tärkeänä muistutuksena myös, että leikkisyyttä ei sovi unohtaa isonakaan! :)

Kiireisin aika on pian käsillä ja loppuvuoteen päivitämme vielä valikoimaa - Pysy siis kuulolla!

Terveiset siis matkalta ja iso kiitos teille asiakkaille koko Zombie Dash tiimiltä!

Iloa viikkoon,

Salla / Zombie Dash verkkokauppa


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomio että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.