Zombie Dash - Hauskuutta hyvällä omallatunnolla!

blogi, eettinenvalmistus, mallistot, newbrandsfinland, zombiedash -

Zombie Dash - Hauskuutta hyvällä omallatunnolla!

Zombie Dash tuotteiden parissa olemme toimineet siis jo vuodesta 2015. Kun kävin tapaamassa suunnittelijoita ensimmäisen kerran, niin tässä vaiheessa mallistosta oli saatavilla vain pari eri kuosia, mutta erottuva ja laadukas tuote oli jo selkeästi syntynyt! WAU!

Äitinä, kuluttajana ja yrittäjänä arvostan tuotteita, jotka ovat kestäviä niin käytössä kuin valmistuksessakin. Eettiset arvot ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeitä ja ne ohjaavat kaikkea toimintaa myös yrityksessämme. Hintalappu tuotteissa on toki suurempi kuin "kertakäyttövaatteessa", mutta niin on kestävyyskin sekä tieto siitä missä ja kenen toimesta tuote on valmistettu.

Ja niin, onhan tämä patentoitu mallisto myös varsin omaleimainen ja suunniteltu niin, että lähes kaikki mallit sopivat sekä tytöille että pojille. Kirkkaita värejä, vaihtuvia kuoseja ja suunnittelijoiden ilmiömäinen kyky uudistaa mallistoja sesongista toiseen! 

Lähtökohta yrityksessämme: Myymme vain sitä minkä olemme hyväksi testanneet ja  voimme todella suositella kaikella sydämellä eteenpäin muillekin!

Mallistoissa siis vaihtuvat aika ajoin Limited kuosit ja muutama peruskuosi pysyy jatkuvassa tuotannossa. Emme kuitenkaan toimi sellaisella periaatteella, että vaatteet olisivat vain jonkin tietyn sesongin tuote, vaan että hankitut tuotteet kestävät sesongista toiseen käyttöä, pesua ja elämän iloa!

Zombie Dash vaatteet kestävät leikkien tiimellyksessä!

Mistä te pidätte eniten Zombie Dash tuotteissa? Onko jokin tietty suosikkikuosi tai väri mielessä, jota toivoisitte valmistukseen?

Terkuin,

Salla / Zombie Dash verkkokauppa


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomio että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.